logo

Terugblik geslaagde PROVADA 2017

Ontwikkelingsmaatschappij Utrecht kijkt terug op een geslaagde PROVADA. Tijdens de PROVADA lanceerde OMU de digitale leegstands- en transformatiekaart, verzorgde in samenwerking met Regio Utrecht een bestuurderslunch en organiseerde expertgesprekken. Hier leest u het verslag.

Lancering digitale leegstands- en transformatiekaart
Tijdens de PROVADA lanceerde OMU de digitale leegstands- en transformatiekaart voor de provincie Utrecht. Op dit platform wordt leegstaand commercieel vastgoed verbonden met kansen voor herstructurering en transformatie. Gedurende een half uur presenteerde Sander van Schijndel de digitale kaart en de belangrijkste bevindingen: hoe gaat het met de transformatie in de provincie Utrecht? Waar liggen de knelpunten en waar liggen de oplossingen?

De kaart is op dit moment nog niet openbaar beschikbaar. Heeft u de presentatie gemist en bent u benieuwd naar de bevindingen of hoe u de kaart kunt inzetten voor uw organisatie? Maak dan een afspraak met één van de Investment Managers.

Investment Manager Sander van Schijndel presenteert de digitale leegstands- en transformatiekaart. 

Bestuurderslunch

Aansluitend op de lancering van de digitale leegstands- en transformatiekaart organiseerde OMU in samenwerking met de regio Utrecht (U10) de bestuurderslunch. Tijdens deze lunch was gelegenheid om kennis te maken met bestuurders en topambtenaren van de U10-gemeenten (Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Woerden en Zeist). In informele setting werd van gedachten gewisseld over transformatie en herstructurering.

Directeur Cees Busscher geeft een korte introductie van de digitale kaart.

Bestuurders en topambtenaren van de U10-gemeenten (Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Woerden en Zeist) kwamen bijeen tijdens de bestuurderslunch op de stand van Regio Utrecht. 

Expertmeetings

Op dinsdag 30 mei en woensdag 31 mei organiseerde OMU expertmeetings met onze medewerkers. Tijdens korte ‘speeddates’ van tien minuten konden geïnteresseerden één op één om tafel te gaan met de experts van OMU.

Investment Managers Frank Hazeleger en Jack Koch in gesprek tijdens één van de expertmeetings.