logo

NV Ontwikkelingsmaatschappij Utrecht zoekt Investmentmanager / Ontwikkelingsmanager

Plaats maken voor de Nieuwe Economie

De NV Ontwikkelingsmaatschappij Utrecht (hierna OMU) werkt aan de herstructurering,  herontwikkeling en transformatie van bestaande werklocaties (bedrijventerreinen, kantoorlocaties en retail) en wil daarmee bereiken dat de beschikbare ruimte in de provincie Utrecht optimaal wordt benut. OMU is een zelfstandige uitvoeringsorganisatie die in 2011 is opgericht door de provincie Utrecht. OMU werkt veel samen met gemeenten, ondernemers(verenigingen) en marktpartijen. Gezamenlijk wordt gezocht naar de meest effectieve aanpak en daarbij zorgt OMU voor de benodigde financiering van en investeringen in privaat vastgoed. Met deze aanpak willen we professionele marktpartijen stimuleren en uitdagen om bestaande werklocaties door herstructurering, herontwikkeling of transformatie een nieuwe toekomst te geven.

Binnen ons team zijn wij op zoek naar: 

Ervaren Investmentmanager / Ontwikkelingsmanager Werklocaties (32/40 uur)

 Je bent verantwoordelijk voor de verwerving, analyse en voorbereiding van nieuwe en het beheer van lopende projecten. Je beoordeelt proposities op hun toekomstperspectief, risicoprofiel, haalbaarheid en financieel en maatschappelijk rendement. Je brengt vastgoedkansen op bestaande werklocaties samen met de belangen van marktpartijen, overheden en particulieren.

Je weet de belangen van stakeholders op effectieve en efficiënte wijze te combineren en slaagt erin dat een aansprekend en haalbaar plan wordt gegenereerd. Vervolgens zie je toe op de goede uitvoering van het plan. Je rapporteert aan de directeur van OMU.

Je komt te werken in een klein en wendbaar team, in een informele sfeer, waarin je zelfstandig en proactief functioneert.

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega die:

 • een opleiding op HBO of WO niveau heeft afgerond en minimaal 5 jaar relevante werkervaring heeft bij overheid, belegger, projectontwikkelaar en/of woningcorporatie;
 • woonachtig is in en kennis heeft van de regio Utrecht;
 • ervaring heeft in gebieds- en/of projectontwikkeling van werklocaties c.q. met transformatie van leegstaande kantoorobjecten;
 • kennis heeft van bouw en vastgoedontwikkeling;
 • kennis en affiniteit heeft met nieuwe verdienmodellen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit;
 • de belangen van markt en overheid kent en in beider talen kan communiceren;
 • via een open werkwijze consensus weet te bereiken op alle niveaus;
 • analytisch is en vakkundig rapporteert;
 • ervaring en affiniteit heeft met vastgoedfinanciering;
 • ervaring heeft met het opstellen en uitvoeren van contracten;
 • een netwerker is met sterke relationele- en onderhandelingsvaardigheden;
 • beschikt over een zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;

 

Wij bieden

Wij bieden een interessante baan in een klein team met een open, informele en transparante sfeer. Wij hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen. Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris. Kortom een dynamische baan met groeipotentie en met zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkelingskansen. Ons kantoor is gevestigd in Creative Valley op Papendorp in Utrecht.

Belangstelling?

Stuur een reactie uiterlijk voor 1 mei 2019 met motivatie en curriculum vitae per mail naar  wdewilde@nvomu.nl.  Ingeval je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Frank Hazeleger, Directeur (06 410 34 446).