logo

OMU helpt bij uitbreiding Transportbedrijf Heebink

Context

OMU heeft het verzoek van het transportbedrijf Heebink (= gele vlak) gekregen om de mogelijkheden voor uitbreiding te onderzoeken op het bestaande bedrijventerrein de Faktorij i.p.v. verplaatsing van het totale bedrijf naar buiten de gemeente en/of provincie. Hiervoor is een stappenplan ontwikkeld waarbij de eerste stap betrekking heeft op de uitbreidingsmogelijkheden aan de randen van de huidige eigendommen middels het (beperkt) verleggen van de Rode contour (= groene vlak). In een 2e fase wordt voor de verdere uitbreiding van Heebink de aankoop van aangrenzende gemeentegrond onderzocht (= paarse vlak).

Onze inzet

OMU heeft de contacten gelegd met zowel de gemeente als de provincie om de gewenste uitbreiding van Heebink mogelijk te maken. Door zowel haar deskundigheid en kennis op het publieke als het private vlak is deze herstructurering op het bedrijventerrein De Faktorij in Veenendaal tot stand gebracht.

Het resultaat

Middels de inzet van OMU heeft Heebink de voor haar noodzakelijke uitbreidingsbehoefte gerealiseerd waarmee het bedrijf zich op deze locatie in Veenendaal kan handhaven en zelfs groeien.

Opdrachtgever: Heebink
Oppervlakte (m2): 2,5 Hectare
Jaar: 2017
Skills: Faciliterend
Contactpersoon: Frank Hazeleger